CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, April 12, 2008

a start....

:: d big boss::



::d mama::



:: d last::




::d after me::


i`m new..i`m a beginner...
i`m starting dis as i`m sick of fs blog..very diff 2 upload pics
but i`m not a true blogger...i`m a true silent reader
reading blogs written by some strangers...sumhow i feel close 2 them
i enjoy see all d nice pics taken by them...whether its foods,stuffs,places or wateva..
n sum blogs also make me updated wi da news,d issues...
i hope da starts will neva end....i hope i`ll have da passion
but for now i had my BIG exams in a week...i`ll write more after my exam
really wish i can get through this n join d others...

























4 comments:

MiLuViA said...

welcome to the bloggieworld.
hehe
sedangkan awk yg kenal kn kite ngn blogging blogging nih~

alialalala said...

haha...
sy suka dgn cite2 dongeng mu~

sang rama-rama said...

Bismillahirrahmanirrahim...

ehem ehem...dengan ini beta mencemar duli...uh uh...dah tak tau dah apa istilah2 bahasa istana...hihihi....

lala, sebagai tanda penghargaan yang amat untuk anda yang selalu menjenguk blog dla dan selaluuuu sangat komen dan beri semangat untuk dla terus menulis....

dla sebenarnya nak wat "comment marathon" kat blog anda nih....

harapnya dla berjaya....hihi..

untuk "a start" ni....it was a good start...menarik...letak gambar parents...memang anak yang mengenang budi, cik lala ni....bagus2...mari2 kita jadi anak yang solehah....aminn~

mYshah said...

hooho.. bismillah, aku pon mlm ni mcm da bengong nak baca sakai xbley masuk maka nak tiru dila wat marathon comment kat blog ko gak. haaha~