CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, April 30, 2008

misi berjaya

snggh gembira...arini setelah sekian lama tdk dpt menjalankan misi kerana kekangan hujan, exam, kepenatan....dan berbagai alasan lagi...

akhirnya dgn ditemani cuaca yg sgt baik... misi berjaya dilakukan dgn jayanye...
oh dan berjaya melakukannye 3 round...(2 round tnpa henti dan 1 round lagi dgn jog dan jalan laju...ngeh2...) gumbira!!! 'pkck itu' juga menggembirakan...sedikit je la...:)

:: perjalanan melintas jalan ::



:: mulakan dgn warm up dulu ::






:: setelah 2 pusingan bermain dgn benda ini sebentar dan jumpa perempuan ini ::





:: dan ketika selesai terjumpa lelaki ini...cuba teka siapa die?? ::




:: pulang dgn muka gembira dan puas hati ::

6 comments:

aisyah. said...

kat mana ni?cm seronok la korg bule g jln petang2.. (;

erm, the cuba teka sape ini, I HAVE NO IDEA. but then again, we kenal 3je lelaki yg sama.huu.. care to tell?aha..

iRma IzZaTi said...

wah....sgt berbangga dgn diri sendiri!!!! sok jln kan misi lagi ye lala....hurm, sy kenal lelaki itu....duh~~~~tp sy x pula kenali pakck itu.........hahahaha

alialalala said...

aisyah itu tmn tasik permaisuri..tasik across HUKM...itu la tmpt kami2 ni berjogging..berjalan2 dan disebelahnye ade public swimming pool yg ib suka g swim ngn epi...

dat guy eh?? later i bgtau..u ask iyas or ib hv a guess first


irma...seronots kan?? perlu istiqamah...pasti ade hasilnya...mari2...irm..jgn bgtau dulu sape laki tu...
dan 'pkck itu' mmg kamu x kenal pun...lalala~

aisyah. said...

o, ukm mmg suka buat kolej dekat dgn taman (;

alialalala said...

haha..klaka ok u punya konklusi itu...ukm ingin melahirkan graduan2 yg sihat...kononnye

mYshah said...

sape la pakcik tu hagaksnye, penat aku meneka~ huuhu.

nway yg gmbar laki tu roy kan?