CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, April 17, 2008

seharian...

:: xde keje ::




:: mode duk diam2 pura2 tekun ::






:: jabatan surgeri, ppukm tgkt 8 ::




:: old town white coffee + updates bersama rakan perempuan ::






:: semua org cuba masukkan diri pose ::






:: toast wit butter n kaya + hazelnut coffee ice ::




:: ice cream toast + hazelnut coffee ice ::




:: mee curry + xi num tea kots (rasa die cam teh ais...mee curry die ok la..) ::





:: kelicinan::




:: seronoknye jd mcm mereka ::

15 comments:

wanirani said...

mengapekah x dirotate gambarku itu..sudah mau teleng pale dibuatnye. huhu~

lapar weh..bjaye x g makan slps melantak di old town itu.. yeah2~~

alialalala said...

huhu...kepalaku jua naik teleng dibuatnye...

dan tahniah atas kredibiliti anda menahan diri~

Mat Iyas said...

cett! korang ni cm dh xde tempat lain kan?haha~

and mmg sungguh xde kerja berposing sakan di ward dan jbtn..huhu~

MiLuViA said...

huhu,
sy tiada di situ~

alialalala said...

haha...ala yas...tmpt tu yg cm seronok n mknn die quite cheap apa...roti baru rm2...air pun dlm rm3..tmpt lawa ok pe...ala kalu x berposing kat jbtn n kat toilet nnt x de kenangan laks

cik ajar...kamu xdpt dikesan menyebabkan kami meninggalkan kamu~

bajat said...

hehehe yup2,ada ke patut berposing kat jabatan..
by the way,dah tukar dah,it's not toilet anymore..hehehe sorry2 =P

alialalala said...

huhu/...akhirnya...bajat is not a silent reader anymore...ngeh2...actually x marah sgt pun cume kurng best ye nama toilet tu disitu...bajat rerajin bg cmmnt

ala...kalu x amek skng ble lg nk amek gmbr kat jbtn...dr buang masa...baik amek gmbr kenang2an

fazrul mokhtar said...

itulah kerja ko kan. mengunyah je.

:p

iRma IzZaTi said...

alamak...agak terlambat mmberi komen di sini. sy sibuk dgn jkm yg akan berlangsng xm nyer isnin nanti...sunggu meriah ye makanan2 itu...hahaha

alialalala said...

oh haruslah fazrul...kerja nye mudah sahaja..bg org2 yg bergigi..kte kena appreciate..esk2 kang da tua rongak smua susah laks nk menguyah...asek mkn2 unsur liquid....okla tu aku mkn roti je tau...ngeh

Ib said...

takpe la rongak.ako leh wat denture!yaaay.krg baya maetrial ker k.ala2 3 years n still counting punyer pasal.hakhak

alialalala said...

ib...u nye cmmnt x buleh bla...ape2 nak promote kat sini?? n i mahu cmmt mengenai 3yrs n still counting itu...haha~ :p

alialalala said...

gudluck irm..pas isnin ko leh la bersenang lenang sket..aku akan menderita smpi jumaat...waa

sang rama-rama said...

hmmmmm diriku sudah tidak tahan lagi melihat gambar2 kamu semua makan2....hihihihi....

sedapnya air2 tu.....bila la nk jejak kaki ka oldtown nun,,,,hahhahahaa,,,,[beranganlah cik dla oii!!]

oklah lala, nanti kepenatan pula kamu mahu membaca so-called "comment marathon" ku ini...

jadi ianya akan bersambung untuk pusingan kedua nanti....takyah reply satu2 ye....hihii...(",)

sang rama-rama nak gi tdo kejup...hihi....

mYshah said...

aik cptnye cik rama2 give up? huuhu. kurang determination sungguh. huuhu. akupon xtahu le bley abis kan ke x sume ko nye entry2 nih, hahaa..

nway ni mase oldtown baru dibukak ek. oldtown stil antara tmpat2 peberet aku le, huuhu