CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, November 9, 2008

setelah lama puasa dr buat tag...now i`m back~

Been tagged by irma Best juga ni.
THE TAG:

* take a picture of yourself RIGHT NOW.
* DON'T change your clothes. DON'T fix your hair, just take a picture.
* Post that picture with NO editing.
* post this instruction with your picture.
* Tag 10 people to do this.

Date: 9th November 2008
Time: 1820 ( baru balik wad..seb bek)
Venue: Atas katilku yg berbedsheetkan PURPLE
seb bek tyme bukak ni...br je blk dr wad..
nak cover bed utk ward round esk...
patutnye nak kena g jog tp cm da lmbt n ujan rintik2 (alasan je ni )
xdela horror sgt
tpnye ble tgk gmbr ni.. ade a few things nak cmmnt:
1st- cam da lama i x amek gmbr x nampak gg...slalunye...gmbr2 sure buat iklan colgate
2nd-amboi eye bag x le cover sggh
3rd-tgk x pipi ku yg bagai nak meletup tu..aisy...cmne nk kecikkan ni..
4th - tu double chin tu juga suda kantoi...tu pun ade hati nak skip jogging
5th - kalu korg click n besarkan ade chicken pox scar kat dagu n tepi hidungku...menci x mau ilang..dush2
ok now i nak tag:
  1. aisyah ismail
  2. ina
  3. nadrah
  4. azliyana
  5. fazrul
  6. wani
  7. sarah lina
  8. iyas
  9. roy
  10. kimot

8 comments:

iRma IzZaTi said...

waaa~~~ni lagi satu... best la ko bukak baru balik wed... nmpaknya aku la yg paling malang di sini.. bukak blog rite after bgn dari tidooo... waaa...

mYshah said...

huuhu aku da click n sgt besar gedabak gmbar kamu~ heehe

iya terkantoi parut chichken pox tp xprasan pon double chinnye, heehe

ala relax la lala~ aku yg 2x ganda drp ko ni pon x jog gak td ngan alasan tgk wyg, apakah? haha, xpa2 nanti sama2 trus berusaha!~ chaiyok2 :D

aisyah. said...

this is one tag im gonna pass... sorry gf. =P

alialalala said...

irma - hahaha...sbb tu lpas bgn dr tdo g buat keje2 lebey berfaedah sket...jgn berblogging je kejenye..huhu

shah - huhu..ye mari berusaha

aisyah - ala u sama je ngn bf u tu...huhu...mls nak buat tag

naim_yaakob said...

hehe..wahwah..kite begitu bertuah kerana bangun tido bace doa tido dan tidak membace blog..hehe

a'ah..double chin la..(walaupun sebenanye tak nampak..saje nak encourage cik alia supaye lebih berjog..keh3)

gurau2 ya!

alialalala said...

naim - hahaha...benar2...xpe arini sy g berjog

iRma IzZaTi said...

amboi2 naim... sambung kutuk saya di sini yer... ala, sy baca la... lepas bace baru tgk blog... tak baik tau tuduh2.. dosa... haha

alialalala said...

irma - aku x besubahat ngn naim...die yg mnggunakan blog aku sbg tmpt smbung kutuk ko...soalannyeul ke ko bc doa bgn td...tdo? apa doanye?
huhu