CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, November 2, 2008

my girls~

ari yg dispend ngn my girls
oh kehidupan sbg single d hukm ni
mmg diserikan dgn kehadiran my girls ini
start kwn2 dr 1st yr
sape sangka we`ve been good frens for 4 years
biasa la kan
sedangkan lidah lg tergigit...
ni kan pula kwn2 kan...
looking back 2 d old good days
msg2 da grown up

dulu smua single2

skang ni da ade yg double

our frenship mmg kdg2 diuji
but ngn ujian2 ni la kami membesar dan belajar
maken mengenali
sape teman ketawa
sape teman berduka
sape teman bercerita
sape teman bergosip
sape teman sahaja....

apa pun yg telah kami lalui...

semoga akan menjadi memori yg indah2 saja buat kami

buat u ols thanx for everything

n sorry salah silap...terkecik ati, terkata, terkasar bahasa

hopefully our frenship remain as sweet n strong as ever





:: d gigam pose ::

:: merah mak ngah ::
:: d cover album pose ::


:: ngn housemate tesayang yg antara calon2 yg da jd double ::

:: kami yg cuba menjadi cumel ? ::
:: eleh main cak2 ngn kak pah pulers ::
:: dez-lala-pah-dem-meklin-zan-fara-adah-wani ::



:: my girls ::

6 comments:

mYshah said...

heehe, haah da thn 4 da, mcm2 kawan da knal, tp ngan hakim n shuk tu sejak 1st year gaks,walaupon 1st n 2nd xde la rapat sgt, tp still rapat... heehe, ngan abg naim sejak 3rd year, plg best yun la, drp 1st year, heehe...

yup2 berkawan mmg best, aku tringin gaks wat entry mYboys, tp takut org igt aku gay plak, kah3333

hurm bgusnye siap ade tema lagi mase makan papa rich tu~ heehe

erm pokok kat umah adah tu, heehe aku igt lagi.. heehe :)

aisyah. said...

i think u're like me. U sgt sgt appreciate ur friends. and u get very hurt when u feel as if it's one sided. huhuu..

Friends do come and go.

But when they're there, appreciate them to the max!!

cume, love is a different thing. aha..

alialalala said...

shah - mcm x caye gak da 4 yrs kwn...n tggl lg setaun setgh je lagi insyaAllah utk peluang kenal ngn kwn2 yg lain...erm, ala bole je ko buat entry pasal kwn2 ko tp jgn buh heading my boys r sbb mmg suspicious...ye umah adah mmg seronots jd port bergigam

aisyah - exactly aisyah...wow u can know me quite well by readings my blogs...huhu...yeah frens come n go...LOVE eh aisyah? havent found 1 YET..lucky u

mYshah said...

lucky u

iRma IzZaTi said...

wah... seronok sungguh kamu2 yer..

alialalala said...

iye benar cik irm