CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, November 23, 2008

sapekah gerangan yg bertakhta d hati??

aish...kena tag ngn fana laks
memandangkan fana yg tag
n bukan slalu die mentag org neh
lepas da pk lama2
aku pun buat je la kan
after all bnda neh zaman kanak2
who is ur 1st crush???
1. korg mesti jujur tau..kalo tipu2 ni dh x valid dh...
2. korg kena mention nama tu lengkap2..takleh letak initial ke hape..
3. kena mention umor korg masa tu bape..
4. pastu korg kena citer ape jd ngan org yg korg ada crush tu..huhu
erm, kalu nak pk2 blk...drjh satu aku da gedik2 minat kat ktua kelas aku
men kejar2 kat pdg cm cte hindustan
tp cte tu cm x best je...sbb drjh 2 aku da pndh
jdk aku nak cte crush aku tyme darjah 6
erm, mamat tu nama die ...
..ngeh2...masa tu darjah 6 r...sbnarnye x bape ingat ble exactly aku minat kat die
tp seingat tyme tu mybe pas rombongan skola drjh 6 g cameron
die duk sblah aku dlm bas
hehehe
nak kata handsome x handsome pun
nak kata pandai x pandai pun...hahaha
tp...dah kata crush kan...
pastu mamat ni main bola utk team skola
jdknye masa dulu ble ade game smngat aku g tgk
hahaha...kegedikans
tp masa tu...die minat kat kwn baik aku
hehehe...jdknye...aku pun kunun2 ala2 jdk cm matchmaker la kununnye
pastu ble masuk form1
memule sedey sbb ingat x dpt masuk skola sama sbb kununnye die cm nak masuk skola sukan
tp tup2 ari 1st day form1 tu jmpa blk die kat skola saas tu
hahah..berbunga2 balik
pastu sbb aku jdk pengawas..aku dgn kegedikan nye telah melantik diri sndiri menjaga kelas die
so masa tu byk r peluang nak becakap2 ngn die...
tp basically masa tu byk ckp sal membe aku tu je kan
so lama2...mcm bese2 je
bile da maken matang sket...
feeling bodo tu tlah berlalu pun...
lama2 ble da form3 da bz utk pmr dan aku pun da malas mau mengambil tau
kalu tau pekembangan die pun thru fs
tu pun fs die yg x berupdate tuh
ntah r ape ntah jdk ngn die
ble pk2 balik..
cm aku pun x paham cmne leh suka mamat tu
seb bek die x tau
hahaha
tp in a month tyme akan ade reunion skola raja muda(Skola rndh aku dulu)
ntah agak2nya dpt jmpa die blk...
hahaha...
mana tau kenangan lalu terusik kembali lg?
hahaha
rasanya tak
kah2
so...cmtu la kiranye...kisah crush aku...
sbb aku pun da cte kan...
jdk aku pun nak le tag lg 5 org
arap2 dorg wat la
buat suka2 je
  1. ina
  2. aisyah (dear i hope u buat)
  3. ib (ib buat r)
  4. chu n (ambo nak gak dngr cte aunty ambo dolu2)
  5. fazrul (bg la cte2 JANS)
ok u ols take care~

13 comments:

aisyah. said...

my first crush???

aih... susah ni. hahaha.. xpe, tgk dulu, kalau ib buat, baru i buat. mwahahahahaha..

mYshah said...

xdok gambo si shahril? :P

alialalala said...

ala2...
aisyah i rasa cm cumels je if both of u buat
x kan la ur 1st crush ib kots kan??
and ib x kan ur 1st crush aisyah kan???
hahaha

shah - hahaha...x payah2...ko x yah ganggu idup die...ngeh2...

aisyah. said...

huhuhuu.. kan? tp still malas. heheee...

alialalala said...

hahaha
ibbbbbbbbbbbbbbbbb
cpat buat
updates
then sure ur cinta hati aisyah ni buat

FaNa said...

lala dh wat...sukanya ak bila bc kesah ko nih..haha

ak doakan ko dptla jumpa mamat tu..manala tau dub dab dub dab nanti...ak nasihatkan ko bwk BDZ kot2 terkena panic attack pulak..haha.. gurau aje

alialalala said...

hahaha
mgkn juga perlu bwk
tp da love sparks tu dah x de kots
haha
i`m looking 4wd 2 c my old schoolmates
mane tau terjumpa jodoh plaks
haha

iRma IzZaTi said...

ecececehhh....
aku doakan ko lala!!!
harap2 jumpe balik crush ko tu...
kan best...
ahaxzz...

aisyah. said...

ni la sbb i xmau buat, nnt smorg nak wish i jumpa balik my crush.. hehehe.. besides xigt pun sape....

naim_yaakob said...

akhirnye lala wat gak..hehe
cite2 cmni..seronok nak ingat..maybe bile dah keje and besa2 nnti..

lagi seronok bile ingat balik cite2 camni..especially klu sape yg dah byk sgt crush dlm idup die tuh..hahaha

1st crush..2nd crush..3rd crush..4th crush..sehingga yg d latest..last2 crush injury..keh3

iRma IzZaTi said...

YEYEYEYEYE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NOW I GOT THE ANSWER YG BERMAIN2 DI KEPALA SELAMA NI!!!!
MUAHAHAHAHA~~~~
I WANT T HEAR THE UPDATEZZZZ PLZZZZ!!!!!
NNT AKU NAIK BILIK KO AH NAK DENGAR CITER...
NAK NAK NAK GAK...
SO GOSS. IN UR FB YG GOING ON LATELY TU IS REALLY SOMETHING!!!!
YEAH~~~~

iRma IzZaTi said...

OH BTW, I SAW THE NAMETAG OF THAT CUTE GUY!!!!
LALALALALA~~~~

fazrul mokhtar said...

lalaaaaaaa.

im doing some reading now. u cant hide things from the head of dept.

ahahaha