CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, November 4, 2008

derma darah~

arini seronots
telah berjaya juga setelah 22 tahun hidup
akhirnye arini buat pertama kali berjaya derma darah
dr dulu nak derma tp ade je menghalang
tp arini kebetulan
masa dan keadaan mengizinkan
dgn sokongan rakan2 ku itu
akhirnye berjaya juga
semoga ape yg didermakan itu akan memberi manfaat pada yg memerlukannye
mula2 cm takut sakit or blood tu cm x le kuar ke sumbat ke
tp alhamdulillah ble niat tu ikhlas smuanye dipermudahkan
so rakan2 ape lg
JOM DERMA DARAH!
:: sesi mengecheck blood group ::
:: ni dah kali ke 7 ::

:: ida yg memberi support ::



:: sesi mendermakan darah ::




:: yes akhirnye berjaya gak ade buku merah ni ::

8 comments:

mYshah said...

huuhu, tahniah berjaya gaks dpt buku merah tuh? pergh aku walaupon bkn kali pertama tp mcm nak pitam seyh td, mayb semlm xcukup tido kots.

nway tgk gmbo blom abis derma muke mcm xlarat dah, hehe.

alialalala said...

hahaha...
aku ni x tau r post donate syndrome ke hape
asek rasa ngntuk
br terjaga dr tdo neh
tdo dr kul 10 pas stdy grup

aisyah. said...

herm, i've never derma darah! nobody wants my blood..

alialalala said...

my doctor once said
how come u want 2 bcome a doc but u neva donate blood
y no one wants ur blood?

aisyah. said...

kat msia they say xnak my blood sbb duduk more than 6months kat a place yg ada mad cow disease.

kat sini, they dun want my blood coz they say i've been exposed to a place yg kena bird flu..

like i said, my blood has no value.

alialalala said...

hahahha
i c
now i understand
nvm aisyah u can still do good deed by all other different ways~

Nadrah said...

tahniahh..doktor pun derma darah yeh..hehe

alialalala said...

ye...ble doktor buat ape yg doktor suro patient or org ramai buat
br contoh yg baik!