CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, June 10, 2008

The Present







“Yesterday is history.
Tomorrow is a mystery.
And today is a gift. That is why we call it The Present"

those who have watched KUNGFU PANDA must have heard dis line by Oogway,

kadang2...kte terlampau selalu sgt memandang ke belakang dan menangisi sejarah yg telah berlalu, dan terlampau risau meneka apa yg bakal terjadi esk sedang kan semuanye masihmisteri....sedangkan kte lupa hari ini adalah anugerah yg perlu kte hargai....

take home msg: hidup ini bagaikan roda...~

11 comments:

Vanilla Latte said...

hehhe tu lah
mmg tendency nk pk psl smlm n esk sgt tempting..
nk buat guana
kite suka ayat "there's no charge to awesomeness & attractiveness"
haha

alialalala said...

itu le pasal...tp kalu da tempting sgt duk nak pk je...kena la yg tanggung akibatnye kan....hehhe

oh yup...ayat tu pun sbnarnye cm best...cam cool...hehe

Vanilla Latte said...

baca comment kita kat blog ili kamila kekasih lama

iLi KaMiLa said...

owh!!!!!!!!! kte ajak tgk kungfu panda awk xnak!! pastu g tgk ngn org lain!! xmo kawan!! ina!!! nk g canada~~~ uuuu..
btw ktw suda terlambat fairuz.. incik karem sudah tidak bekerja di wayang lg.. tp sebok ajak g bcuti.. hoho

iLi KaMiLa said...

owh!!!!!!!!! kte ajak tgk kungfu panda awk xnak!! pastu g tgk ngn org lain!! xmo kawan!! ina!!! nk g canada~~~ uuuu..
btw ktw suda terlambat fairuz.. incik karem sudah tidak bekerja di wayang lg.. tp sebok ajak g bcuti.. hoho

Salsabila said...

ape agaknye kena-mengena that handsome boy dgn tajuk entry ni??

mYshah said...

hm... nice reminder~ thanx a lotz lala~ :)

alialalala said...

huhu...ayat awk pun x le bla ina kat blig ili kamila kekasih lama itu

dan ili...kte kan da ckp aritu...kungfu panda da janji ngn kwn ukm kte nk tgk bersama mereka....dan awk ajak pegi jumaat ni kaan kakak sedara kte kawen...
dan patutla en karem mntk no tepon awk rupenye


hehehe...cik salsabila....itu...rahsia...handsome kan lelaki itu~

en myshah...sesama~

MiLuViA said...

sp name kungfu panda itu???

cube jawb.

alialalala said...

po...
apa kah soalan kamu itu??

MiLuViA said...

sj je merepeks the kerepeks di sini.

hoho.