CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, June 16, 2008

misteri kehilanganku~

assalammualaikum, hye to all...readers2 ku yg merindui dan tertanya2 punca kehilangan ku...(hehe..budget le tu...)

sorry, for the long silence and no updates....

actually, misteri kehilangan ku weekend aritu kerna terpaksa menguruskan ini...

dan juga ini, terpaksa rush balik gak by jumaat mlm tu pas blk dr umah dayah salehin ziarahnye yg baru kehilangan ayahnye...Al-faatihah...



yang pergi mmg tak akan kembali...jadi sementara papa masih ada...kami pun surprisekan la die...

:: the birthday cake::

:: papaku yg da 48 tahun


:: adik2 ku ::

::PREPARATION::

:: gigih menyiapkan gula2 utk tetamu ::
:: fresh flowers - da mcm kedai bunga::
:: berinai ::
:: hantaran :::: bilik pengantin ::

:: KEBENARANNYA::
kalu ade yg agak2 terkejut n ingat i yg kawen...sorry la eh...sbbnye kat bwh ni la pengantin sebenarnye...
tu die cik farah bazilah (oopss skang da jadi Puan)
tulah...sbb kan die ni nye kawen..sbg seorg cousin (Sbnarnye pngkt anak sedara) yang baik...i pun g la menyibuk2 kan diri i kt umah die since jumaat...
tdo kat umah die...tolong2 apa2 yg patut...
almaklumla...i kat da dilantik menjadi pengapit pengantin...
jadi sbb tu la ye kepada peminat2 ku...sorry kerna x mengupdates...
for CHU N sorry x reply msg..ambo x dok krdt dan
sorry gak kat SHAH x smpat nak join contest ko tu...mmg da a few da jwpn dlm kepala...tp x smpat donk...jumaat aritu trus tdo umah die n kat umah die x de tenet
plak tu smpi kolej mlm ahad (smlm)
tdo mati trus dr kul 8 lebey...pengsan!
:: intaian pengantin perempuan::
:: pose manja... beberapa minit sebelum sah menjadi milik org ::
:: peminat2 cilik ku ::
:: budak ini perasan die jadik tok kadi ::
:: perempuan ini pula amek feel duk bersimpuh bak pengantin...haha..seriyes saket kaki wei nak duk bersimpuh tunduk malu ::
:: terus maintain ::
:: lagi gmbr bersama peminat2 cilik ku ::
:: the brothers and sister ::
:: the relatives :::: panglima2 yg dilantik utk mengawal keadaan ::
:: lafaz diucap, janji dimeterai, sebuah ikatan yg halal terjalin::
:: debaran seorang bakal isteri ::
:: cincin disarung tanda janji ::
:: kucupan seorang isteri ::
:: ibu bapa yang bangga dan lega ::
:: mengambil kesempatan bergamba ngn pengantin baru ::
:: aksi mesra ::
:: bersiap utk majlis makan beradab ::
:: sementara menunggu pengantin disiapkan :::: pengantin dan 'bakal pengantin' ::
:: kegembiraan terpancar di wajah mereka ::
:: THE HANTARAN ::
antara hantaran kedua2 mempelai...x larat nak upload satu2..
:: pihak perempuan::


:: balasan pihak lelaki ::


:: THE STALKER ::
haha..dlm sebok2 wedding ni...smpat meng'stalk' abg man ni...
diee ni cousin kak farah belah ayah...
cm handsome je...
yg penting akauntan yg blum kawen(single tp x tau la available ke tak..hahaha)...mcm mana tu???
hahaha...x le bla... (btw, chu n senyap2 sudeh eh...)


by the way, updates utk p ramlee dan field visit ke sekolah cacat penglihatan akan menyusul kemudian....~
take home msg :: tak lari gunung dikejar....

13 comments:

Salsabila said...

owh, itu rupanye sbb knp kamu menghilangkan diri buat seketika. mmg controversial la gambar kamu itu. ingtkn hilang sbb g bertunang. heh! nmpknye ade org dh sampai seru. siap amek aura pengantin n praktis lagi. haha~


hurm, smpt lagi nk meng'stalker' org ye... chu n, ade ape2 cerita ke? bgtau la kitorg sikit. haha~

Chu N said...

uish .. patut ler tersedak tadi, nama ambo disebut2 di sini ghupe nyerr :-D

cerita pasal si lala grg ni?? he he he ... aderrrr .. aderrrr .. tapi secret ambo pun byk padanya ... gimana sih mau ambo mendedahkan rahsianya? ... ;)

anyway .. sesapa nak merapati si lala grg ni nampak tak hulubalang mok mok 2 org kat atas ittew?? haaa ... bersiap sedia la nak kena soal siasat dulu ya ... sorang lagi hulubalang blh diabaikan - dia skt blkg tak larat nak ngejorr .. ekekekek ...

XD said...

lol,sweet sungguh feeling & atmosphere itu,bile la agaknyer?haha F2
ehem2,ade maen stalker2 nmpk cik lala,ader story yg best ker?haha F6

roy said...

lalala... bile nak kawen.. bukan u boyfren dah ade ke?? ngape nak jadi stalker.. takut bf lari ye... hahhaha

alialalala said...

cik salsabila -hehe..saje je gmbr itu bg kontroversi sket...da smpai seru??? calon nye je belum smpai2 lagi...hahaha...dan mengenai stalker itu...biasalah...utk mengelakkan keletihan dan pemberi semngt sepanjang 2 ari lepas...hehhe

chu n - tau pun ambo byk simpan rahsia anda..jadi pandai makan pandai smpan eh...huhu...bab saket blkg x larat nak kejor itu x buleh bla..ye...nanti sy report pd tuan empunya badan baru tau eh!

xd - best kan atmosphere itu?? tp kepenatan dan kepeningannye DIA je yg tau...stalker itu adala aktiviti wajib yg perlu dilakukan pada masa2 yg perlu...hehe

roy - nanti i nak kawen i bg la u kad besar2 roy...i stalk biasa la...buat simpanan ari tua dan saat2 diperlukan...hoho

iRma IzZaTi said...

y u stalker2 ni huh???... u pun bila mahu move on??... Sudah bersedia story2 la kat kite di sini yer...ngeh3... ngak sabar kok rasenyer nk nunggu turn kamu itu..... ;)

mYshah said...

wah, lala da ada BF kah?owh aku baru sahaja mengetahuinya, ngapakah tiada press conferences or sumthing?

nway lala its ok, but make sure next game u join ek~

wasalam

alialalala said...

K.o.N.t.r.O.v.E.R.s.I = NO COMMENT (jwpn ala2 selebriti)
hahaha

marlynna said...

"bakal pengantin"...uih...ble lala???
"x lari gng d kejar".....
ader makne2 nie...

alialalala said...

huuhu....
lalalala~

lilious_superb said...

cik fairuz alia wah byk sungguh me ketinggalan nih
whos d mizzztery lucky guy hehheheh

mYshah said...

F5!!!!!!!

alialalala said...

cik jennnnn
gumbira u kat cnie
welcome2
huhu...

en shah...F....(x ingt yg mana satu patut guna...)