CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, May 10, 2008

Jalan Jalan Cari Karaoke

mlm semalam kunun nye mahu ke karaoke....
namun....dlm usAHa gigih dan penuh pancaroba...
kita yg meRancang DIA jua yg menentukannye...
apa yg tersurat mgkn bukan yg tersirat....
namun...apa pun yg terjadi...kami gumbira d malam jumaat...


:: sebelum pergi ::


:: cik hajar yg uncomfortable ::




:: mengubat kekechewaan dgn bergambar kenang2an ::

:: garlic bread ini sedap ::



:: cik hajar yg kechewa dgn kekecilan roti prata nye ::




:: cite ini sungguh kelaka dan best, sweet jua ::



:: tgkla cik hajar tu bersungguh2, org tu buat x layan je::



:: gmbr yg diambil oleh seorg mamat india yg baik ati::



:: pose d poster gergasi pula::








::smentara menunggu kak pah dan hajatnye::





::muka kak pah yg terkepit::



:: kami dan gaya kami dibumbungi encik starbucks::






(moral of the story : len kali nk pi karaoke ke memane survey dulu...jgn main pakai redah je...ngeh2..)











8 comments:

MiLuViA said...

tk payah kot nk letak gmbr ku dan ashton-kutcher-ku-sayang banyak2 di situ.
malu je~

hahaha

anyway, love that movie so much!!!

puas giler ketawa.

Anonymous said...

tu la hikmah disebaliknyerr...hehehe..tu la len kali pegi ajak aku skali..heheh..oppss terlebey suda...=p

pija said...

lupe laks..kumen yg atas ni aku, rumate mu yg tulis..hehe..

iRma IzZaTi said...

wawawa....kecik hati x dpt berkaraoke...huk3

alialalala said...

hehe...saje je promote awk lebey sket hajar..nk tggu awk update blog berzaman soon nye

uiks cik pija housemate ku rupanye...kamu pembaca senyap sy jua eh...ala kamu tu berseronok d genting x ajak kami pun~

xpela irm...pasni karaoke dlm jamban jek~

sparkling said...

weyh?ape jd.fully booked ke?haha

sorry la korang.takdapat membantu sangat.patut nye aku bagi pinjam kad aku n bg phone number sekali.

takpe,next time.hehe

alialalala said...

hehe..citenye pnjg cik aina...ktorg pun kuar da lmbt
plus cm mahal n membazir jek
baik g siang
xpe2
tgks wayang itu jua seronots~
btw thanx for d info dat nite

mYshah said...

karok karok karok~ waduh2 uday lame x berkarok, jom jom jom