CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, May 25, 2008

geram

td geram ngn 2 manusia dan sejenis alat telekomunikasi
mmg rasa nak baling je dua2 skalik
pastu nk tendang2


suka ati je...ble nak tegur tegur...ble x nak wat cm batu
penat la begini
isy2...tumbuk die...tumbuk2

pastu alat komunikasi ni lg satu...
asek hang je
kunun nye nak mudahkan tp buat saket ati.,...

sepatutnye ade event yg perlu d update
tp xde mood
later la eh~

7 comments:

MiLuViA said...

sp tu cik lala????????

meh kite dush dush dush die bersama.

hoho.

siape la agaknye gerangan yg mencuri mud mu itu..

sang rama-rama said...

ye ye....siape la agaknye orang2 itu...hmmm

dila pun nak join dush dush die....hehehe

ape la buat kawan saya ni penat.....

alat komunikasi jenis apakah itu???

hmm semoga ALLAH memberi kamu kekuatan untuk menghadapi semua ini....

iRma IzZaTi said...

adoi!!!! kesian anda....ku bersimpati walau x dapat melakukan apa2 di sini...poyo gler ayat ak kan...ngeh3...

alialalala said...

cik miluvia: ade la..org jahat itu...sy dah pun men'smash' mereka...puas hati..haha...mood sudah kembali ok :)

cim sang rama-rama: cumeilnye nama. tq ye...oh tu si YM kte tu asek hang n dc jek..bengong...

cik irma izzati: keconcernan anda sudah cukup.time kaseh

Ib said...

alaaaa nak join dush2..api da setel pulak.hahha..

lek ar lala,kalau kwn2 kite cam xpikey perasaan kite,we just stay being a a gud fren n b nice as u r k! =P

alialalala said...

hey ib..its gud 2 c u around back...hehe..thanx

mYshah said...

ho2~sapekah 2 org jahat mgngaco kawanku itu? aku pon nak join gak dush333, heehe..
alahai mase ni henset rosak gak ek, haha~ xpe la skrg da taw kan camne nak repair secara percuma~ heehe