CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, February 6, 2010

sorry, saya harap....

saya da rasa kehangatan nak pro
maken hebat terasa
sana sini nampak org study dgn gigih
smua pegi wad x kira masa
sabtu ahad
pagi petang malam

gigih2
gigih2 smua org

saya pun berusaha jugak

tapi saya serba salah...
banyak betuk ajakan, invitation, walimatul urus,
ajakan kawan2...sedara mara, rakan2 lama, rakan2 pkn

sorry x dpt pegi jemputan fara fauzana utk ke majlis bersama peminatnya+bday party nye arini
sorry x dpt pegi nikah mak utih next week
sorry x dpt penuhi jemputan wedding syikin d pd esok
sorry x dpt join reunion kawan2 mrsm
sorry x dpt teman mkck dan cousin saya p men kat times square
sorry x dpt teman kawan baik saya p shopping
sorry x dpt lepak ngn membe pkn
sorry x dpt nak tgk movie date ngn ajim
sorry x dpt nak borak lelama ngn kawan
sorry x dpt nak teman marsya swimming
sorry x dpt spend masa banyak ngn mama papa
sorry x dpt nak gosip2 ngn mama
sorry x dpt nak melayan emosi2 kawan2
sorry x dpt teruskan stdy grup lama
sorry x dpt puaskan hati smua org

saya harap despite saya mengecewakan ramai org
saya harap saya tdk akan mengecewakan mereka smua dgn berusaha gigih dan pass exam ni
saya harap kawan2 saya akan ok
saya harap saya akan dpt ganti balik apa yg saya buat ni masa cuti 2 bulan lepas exam
saya harap smua usaha saya dan rakan2 lain akan berbaloi
saya harap saya akan dipermudahkan nanti

kawan2 doakan saya
uncle2 dan aunty2 doakan alia
mama papa doakan alia
adik2 doakan kaklong

petang ni kena blk umah gak jap
memenuhi tuntutan keluarga
saja je meluahkan ni
x mau simpan2....

good luck fairuz alia.....dan rakan2 seperjuangan~

harap2 saya bertahan~

7 comments:

mYshah said...

kamu mesti boleh bertahan punya. terus berusaha alia
gudluck! (>.<)

FaNa said...

nk komen ape ya???

ape yg ko sorry tu ak dh sorry sejak 1st yr da

alialalala said...

shah - tqqqqqq

fana - haha....adoi...aku patutnye amek course PR ke mass comm ke..huhu..tp xde la menyesal pun..saje je membebel2...

z_AtiL said...

u've been a great daughter,sister n friend for all this while...may Allah bless u wif all ur kindness..i can foresee that u'll win this battle...all d best babe~

alialalala said...

wuuuuu
touching2..
tq babe
mari memenangi battle ini together2

norfaridahanum said...

good luck akak!
i envy u..lamanye lagik nk ke stage akak!

alialalala said...

norfaridahanum - tq....sila jgn jeles dgn daku...sila cherish every moment menjadi medical student..seriously, sudah rasa sedikit sedey mau mengabeskan saat2 terakhir sbg medical stdnt~,...gudluck to u too