CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, February 1, 2010

hot-doctor-to-be~

rentetan daripada keinsafan dan kesedaran menjelang exam pro seperti yang digambarkan di dalam entry d bawah
kami...atil - wani - lala
telah melawat2 smbl bergossip2 berbusy2 body dgn patient2 d wad (gile tipu patient2 padahal clerk satu patient je)


itu dia cik atil yg sedaya upaya meninggikan dirinya utk menulis d white board yan tidak la sebegitu tinggi
kui2

kemudian...spt biasa...saat2 luar biasa seperti pergi ke wad di hari cuti seluruh wilayah
perlu dirakamkan
sehingga patient yg hendak ke toilet menggeleng2kan kepala melihat aksi2 kami...

akhirnya...tekak yg kehausan perlu dibasahi dgn ice blended latte makyong
hanya rm3.50
berbaloi2...
sila perhatikan buku clinical medicine itu hanya sebagai prop nak tnjuk budak skema
haha



::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

on a different occasion
kami da hypercreato minus cik alino n krel
telah menyumbangkan suara d KOTAK MERAH
uhuk2....
lepas gian..ngeh2
sempena mencelebrate bday cik daia kte lg la kan...
sebenarnye guna coupon bday gift die tu je
huhu



dan lihat la kegilaan atol
naek gila melalak2
abes la atol
kali kedua karok maken hebat



ps: hari cuti wilayah sudah mau berakhir....ish2...so maksudnye exam pro sudah semakin hampir lg sehari~

10 comments:

NahWaL said...

eh! yuna ke tu? ajhahhahaha

yang, u kurus.

ai jeles skarang

alialalala said...

hahaha...yuna la sgt
nawal sygku
itu namanye teknik beriam
angle kena betul untuk sembunyikan ape2 yg x sepatutnye..huhu
saya sudah gemuk dr dulu
waaaa

FaNa said...

rajinnya kawan aku nih study... jeles aku...huhu

alialalala said...

itu bergigam je lebey
belaja sket suda hypo kunun nye
haha

mYshah said...

bestnye study (>.<) kagum2

MiLuViA said...
This comment has been removed by a blog administrator.
alialalala said...

study mmg best shah (mode: cherish every moment)
huhu

wanirani said...

lagi 5 minggu je!!!

MiLuViA said...

utk topik pertama;

VOMITTTTTTTTTTTT

siap nk anta gmbr mms tk tahan.

haha.



untuk topik kedua:

nk kte msg lagi sekali. hahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

alialalala said...

wani -yup2...can`t wait..haha,...statement mcm da abes bersedia. inasyaAllah

hajar - eleh awk nye mms ngn bff lg x le tahan...vertigo kte tgk...tkp2..kte still smpan msg awk tu..huhu