CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, February 22, 2010

dalam hati siapa yang tahu?

wow
sudah officialy masuk minggu ke 2 stdy week
officially jantung saya berdegup maken laju
palpitations weh
nmpk cool je kat luar
dalam hati siapa yg tahu?

mcm2 kerisauan
tp sebagai makhlukNya
saya bole berusaha, berdoa seterusnya bertawakal
sesungguhnya Allah tu Maha Berkuasa
benda yg impossible pun bole jadi possible

dulu rasa macam impossible je utk amek medic
mcm x terbayang pun ade
skarang saya berada d bulan terakhir sebelum knowledge saya diuji
diuji pun oleh makhlukNya juga
examiner2 saya dulu pun pernah lalui apa yg bakal saya dan kawan2 akan lalui
cuma kelebihan mereka lahir lebey awal
so x yah la risau sgt mereka tu lebey knowledgeable dr kita

so kita kena yakin
saya skarang mengvisualize hari dapat results saya dan rakan2 tersenyum riang
insyaAllah


ps: saya juga mengvisualize misi saya selepas confirm saya lulus exam dan bergelar Dr Fairuz Alia. =)

3 comments:

FaNa said...

all the best cik lala oi... teruskan berstudy dgn bersemangat... teruskan menvisualize diri anda k

eyemeria said...

gud luck dear!!!jd doktor yg bersemangat ok!

alialalala said...

fana - tq2...yeah ko pun da jd pengcomment tegar aku

aime - tq2...ye sedang mengumpul smangat. aimi jgn lupa entry sal buku menjari jodoh tu
huhu