CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, March 25, 2010

mendung

tau tak
ati ni debar2 tunggu result exam
dlm masa yg sama akan ade satu dinner pre-graduation dinner
saya salah sorg committee
saya sbnarnya da x nak da jd committee
tp kesian la prof beria2 nak gak dis dinner happen

saya tau
smua org risau results x kuar lg
what if kalu results x elok
nak happy2 lebey2 dulu
what if x pass..what if...this...what if that...
ye saya paham
saya pun ade rasa tu
tp sy cuba gak suppress benda2 thought2 tu smua
sy rasa sedey sbb x ramai yg join dinner
kenapa every year susah btul nak kumpulkan 1 whole batch
dean never failed to join our dinner
sy rasa malu pada die

ade gak yg kata xde duit
saya paham
saya pun kesesakan
x dpt dah sy nak pujuk2 kalu mereka x de duit
mcm mana kan..kalu sy ade BANYAK DUIT sure saya SPONSOR or PINJAMKAN duit kat dorg
tp apakan daya
tp saya sedey gak kalau org2 yg x pegi ni pegi pujuk2 org2 len plak x yah pegi dinner
x bek kan....erm ntahla...

smua org da mula2 x de mood...
bila org x de mood
akan effect gak mood saya
saya nak pergi dinner ni
supaya ia jadi antara momment2 akhir sy ngn kawan2
pasni bila smua da jadi doktor
da posting tercampak jauh2
sure susah nak jumpa

tkpela
saya harap dinner sbtu ni akan berlangsung dengan meriah dan gembira
biar ia jadi antara kenangan yg saya akan ingat

cuaca kat luar mendung
hati saya pun macam mendung juga
ntah kenapa rasa x best...


:: kenangan dinner dolu2::




:: kenangan ngan housemate2 tersayang::

3 comments:

FaNa said...

hahahaha... mood tu dtg sabtu ni kot...

z_AtiL said...

ye..i juge tensi!
kite pun terase depress tp terpaksa kuatkan semangat sbb kne organize..
hope org lain pun dpt berfikiran mcm tu..huhuhu

alialalala said...

huhu
esk da sabtu
yeay
hopefully smua berjalan lancar
insyaAllah