CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, March 14, 2010

24

encik professional exam ialah hanya sejauh 24 jam daripada sekarang

saya dan rakan2 mmg tak sabar2 nak berjumpa dengan en exam ye
sila berkelakuan baik dan treat kami dgn baik
kami telah menunggu dgn sabar dan dedikasi 5 tahun ni
saya telah gosok 5 baju kurung semata2 utk berjumpa dengan anda encik exams

kawan2 mari kita berusaha berjuang utk exam ni
semoga apa saja persiapan kita selama ini akan membantu kita
minta maaf salah silap
dan all d best utk kita
semoga 31 mac 2010 menjadi hari milik kita smua
insyaAllah



Ya Allah
aku mohon kepada Mu ya Allah
Kau ampunkan lah dosaku dan dosa2 rakan2ku
Kau permudahkan lah aku dan rakan2 menempuhi peperiksaan profesional ini
Kau berikan lah ketenangan kepada kami
Kau bukakan lah minda kami agar kami dapat menjawab smua soalan2 yg diberikan dengan betul Ya Allah
sesungguhnya Ya Allah Kau yang Maha Berkuasa
hanya kepadaMu kami semua berserah.


PS: Dr Fairuz Alia Rafiai. A104131. Tahniah. Visualize2. and that will happen on 31 mac 2010. insyaAllah

8 comments:

FaNa said...

lala, mari kita berperang...

insyaAllah.. encik exam akan treat kita2 sume ni dgn baik sbb kita berkelakuan baik 5 tahun ni

alialalala said...

iye
tq fana
sket je lagi kan
kita smua baik kan 5 tahun ni
saya harap encik pro tahu
tq

z_AtiL said...

all the best dr alia!

Edwin T said...

aca aca fighting! yeah to 31st! Dr Alia!

alialalala said...

tq dr zatil and dr tioh
all da best!

Nadiah :) said...

good luck!
insyallah~ strive for the best!

adan said...

ohh la la..
gudluck tuk tiap2 ari exam..jd doktor..jd r doktor yg selamat yer..

alialalala said...

oh en adan
time kaseh banyak2
doakan k
ko pun stdy rajen2
jadi doktor adan yg bek dan selamat