CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, March 19, 2010

isnin jadi penentu

bila Dia dah pilih saya antara orang2 yg bertuah untuk exam hari isnin
apa lagi yang mampu dikatakan saya
bersyukur, redha
pasti ALLAH lebih tau
48 jam yg ada insyaAllah akan saya gunakan sebaik mungkin

ya Allah
aku mohon kepadaMu
Kau permudahkan la aku pada hari isnin ini
beri la aku case yg aku tahu, pensyarah dan pemeriksa yg baik, pesakit yg cooperative
semoga ujian yg terakhir ini
aka jadi permulaan yg baik untuk aku sebelum memulakan tugas sebagai houseman
insyaAllah


x tau nak cakap ape
macam da ade rasa akan kena ari isnin
tp otak ni degil gak nak denial ari selasa or rabu
tp betul pun
xpela
smua plan malam ni
and esok terpaksa cancel
tkpe
concentrate sket je lagi alia
pengorbanan ni sure akan berbaloi
pada 31 Mac nnt
insyaAllah

a special good luck buat kawan2 yg akan exam clinical ari isnin
and buat rakan2 yg seterusnya
guna masa yg Allah bagi tu
untuk berusaha sehebat2nya
doakan kami smua

6 comments:

emansipasiajim said...

goodluck beb!

FaNa said...

x tau nk ckp ape.. kita sama2 berusaha k

mYshah said...

ye kamu. gudluck!!!! (>.<)

alialalala said...

thanx korg~

wanirani said...

ko jadi doctor awal 4 hari dari aku. x aci tau!

haha~

good luck babe :D

alialalala said...

xpe2 wani
ko betahan ye
lmbt 4 ari
ari khamis aku teman ko
huhu