CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, March 17, 2010

selagi belum....

selagi belum 31 MAC 2010
kita jangan berhenti berusaha, berharap dan berdoa kepadaNya
DIA kat atas tu tentu ade plan yg baik utk kita2 smua ni
insyaAllah saya yakin
kita smua baik2...walaupun slalu je leka2 lalai2....
tp yakin la...
kalu kita x yakin kat ALLAH
kita nak yakin kat sape lagi kan

so
exam sudah lepas 3 hari
ade bole buat
ade yg salah
ade yg x tau
ade yg ingat tau rupanya salah
tp ape lg yg bole dibuat
doa je dan terus pandang depan
fokus utk hari seterusnya

buat kawan2
jom2 kita usaha lagi
bolos aje dinding itu!
huhu

ps: Ya Allah kau bantula aku dan rakan2 ku. Permudahkan lah kami menjawab ujian ini dengan mudah dan tenang.

5 comments:

mYshah said...

kita bolos aja dinding itu~ roflol~
chayok2

Nadiah :) said...

aminnn!!!
berusaha selagi mampu
amek pengajaran ari ini utk ari seterusnye

FaNa said...

yeah2... ada yg ingat tp salah tu mmg worse feeling ever...

rasa nk korek2 my brain sume then tgk mana2 neuron tersumbat da... huhuhu

alialalala said...

shah - haha..sengal aku x tgk pun cte tu sesekali adik aku bukak tertengok sgt sengal tp cam catchy phrase tu

nadem - yup2...jom2 perempuan2 hebat mari berjuang

fana - huhu....worst feeling ever tp aku amek langkah malas nak serabut pale otak,,,huhu
anyway goodluck smua
esk jawapan da ade smua hampir2 btul lak tu
kita bolos saje dinding itu
huhu

z_AtiL said...

gudluck lala~
mari kite bolos saja dinding itu~~
wwuuu~~zizan ensem~hahahaha