CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, June 9, 2009

saya berkeadaan baik

so group utk posting o&g da kuar
alhamdulillah sy dpt team oren
supervisor dr amelia
sgt lega dpt dr baik
hopefully i`ll maKE full use of my opportunities 2 do my best and acquire as much as i can

anyway,
akan ke teluk intan selama 2 minggu
untuk posting O&G start 5 julai ni
i`m goin 2 missed u.eju wedding kat pekan nnt
aishhh
sgt sedey
tp well that`s life as a medical doctor
i need 2 get used 2 it

anyway
skang ni kena catch up blk segala pelajaran O&G
x mau nmpk lemah n bodoh
jd kena blaja snggh
bukan nak tnjk kat org
tp utk diri sndiri
kan da jnji pada diri sndiri akan blaja lebey rajen

smlam bersoping ngn housemate kat tesco
byk snggh kami2 membeli x hengat dunia
anyway
sbb rajen mlm smlam b4 tdo buat sandwich telur
pg ni sgt happy dpt siapkan bfast utk housemat2 terchinta
huhu
pasni kena lebey rajen
yeah2

mari2 berusaha kwn2

ps: sy mendoakan smua kwn2 sy berada dlm keadaan gembira, segala masalah mereka akan dipermudahkan

5 comments:

mYshah said...

wah syedapnye sandwish telot, nak sket! :P
nway

smoga ko pon slalu gembira, dipermudahkan sgala urusan...
amin amin amin ya rabbal alamin

alialalala said...

insyaAllah kalu aku buat lebey lg nnt aku bg ko sket shah

amin2

FaNa said...

lala... mungkin sbb ak dh delete blog so,maybe aku x dpt nk singgah ur blog ni selalu...

all the best lala...

alialalala said...

huhu
takpe fana
kalu ko rindu aku ko dtg la
aku pun xde la nak mengupdate slalu sgt

Nadiah :) said...

semoga anda sntiasa berkeadaan baik

time kaseh doakan rakan2 yg laen..:)