CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, August 12, 2008

marche

ok2 i noe i shud b updating bout japan but d pics seems giving me a lot of trouble to upload...
so i guess i replaced it with an update of what happened last week ok?

ok last tuesday our sgd grup went to eve centre in PJ...
it is a centre for mental illness patient...
it was fun and interesting experience and knowledge...
just wanna share wit u guys our grup pic...
i just love it...its purple!
then on friday evening i rushed back to shah alam by komuter....
ni smua sbb my bestfriend`s brother`s wedding....
cik ili kamila kekasih lama la kan...
grand la kan majlis nye
tp nye i ttp x suka nak buat wedding kat dewan tyme malam
i x suka...ia akan buatkan guest rasa lapar sbb kena makan lewat....


tu die cik ili kamila dan izaty...cik kamila menjadi gadis bunga telur bersimpuh malu kat atas stage tu...huhu...
seronot gak jmpa en karim ngn si naim tu....
merepek2...


then, supposed nak balik kolej pagi2 sabtu kunun2 nye nak stdy la kan...
tp tuka plan...
plan jmpa alino plak....
so jmpa la die kat the curve...around 11 cmtu jmpa...
sbb die cam da lapar trus la g makan...
da lama sgt nak try makan kat MARCHE' tu...
asek denga alino cte je...alhamdulillah ade peluang makan aritu...
best la tempat die...konsep cam market sket...ade byk2 cam stall where u can choose varieties of main course, piza,seafood,western,desert,pendek kata mmg terliur r....
kalu masuk tu die bg cam kad ala2 pasport la where ble nak g stall2 tu nnt die cop
overall tmpat tu best...byk tmpat...makan sedap...price okla..reasonable...tp of course le lagi mahal dr makan kat gerai kan....hehehe

:: i dgn my desert...satu tu je...lg satu tu alino punya::
:: chicken chop ::
:: kita makan die::
:: what we did best ::
pas makan...exercise le sket jalan2 kat flea market kat the curve tu....
jalan punya jalan....tetibe terbeli pulak satu tshirt...
tada~
:: kat situ gak try...hahaa...x senonoh::
then cam ade birthday bash ape ntah...anime ke ape ntah...nama die maple..aku x knal...tp sibuk je ktorg amek gmbr
:: dush ::

by the way i jmpa alino dgn tujuan bg sourvenier die from japan kan...
so after bg die...in return i pulak dpt bnda2 kat bwh ni...thanx sgt.....nyum2....
thanx
ok people...tc
have a nice day~

4 comments:

mYshah said...

KAMU!!!! MAPLE!!!!argh.... kat ne tu?.. nak amek gambar kat situ gak.... 1 of my peberet online game!!!aduih... bestnye...ade gmbar2 len, nanti aku nak tgk! jeles jeles jeles!!!

nway bestnye mkn :)

alialalala said...

hahahaha....
online game eh?
aku pun x tau
aku amek gmbr ngn menda alah tu je la aritu...
tp aku x g tgk pun..
byk gle games kot...
aritu tyme g the curve tu la...die buat kat ruang legar tu...
huhu...sorry r...kalu aku tau aku amek gmbr bebanyak bg kat ko...huhu

btw, makan mmg best pun...seriyes x tipu~

Wan Nurul Adila Wan Na'am said...

aduhhhhh enak bangat sih makanan2 nya yer..lalaaa...cepatlah update gambar2 kat jepun tu. tak sabar nak tengok. oopppps for the time being, just concentrate on our exam lah kan. that's most important thing to do now, rite. hihihi. thanks for the comment. i'm glad i make that decision too. thanks for the support. all the best for the exam, ok. dla nyer short case ari rabuuuu...doakan dla dapat doctor yang baik2 ye. =)

alialalala said...

oh sabar ye dla...mlm ni mmg plan nak upload gmbr japan tu pun
tp sket2 je la...

sbb byk da upload kat facebook or frenster...
kte try
insyaAllah dla dpt dr yg baik dan patient yg berfindings dan cooperative..
smoga dla tenang