CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, August 19, 2008

kalu dah dinamakan nye perempuan...~

ari sabtu lepas....ktorg reramai g la umah dak N ni...
dah die jemputkan...x kan x dtg pulak...
lgpun we all mmg suka bab2 jemputan neh...
maklumla masing2 nak amek feel...
amek berkat...mana le tau lekat...
so beramai2 le kami memulakan perjalanan....
eh2...jap2...tu sape yg memalu x nak amek gmbr tu...tunjuk r muka sket....

:: nadez = fine ko x nak tunjuk muka baik aku je yg senyum::
:: hafzan = walaupun aku xz bertelepon...aku kuberikan pose ku yg terbaik ::
:: ni la rombongan kami ke umah cik N ::

sampai2...terus da x ingat apa2 lagi..terus serbu kat tmpat lauk..meja x book pun lagi...tp da lapar kan memasing...uisy tgk plak lauk memasing...memang maken active la salivary gland neh merembeskan....
:: nani = baik aku chop ayam bhgn kegemaran ku ni dulu ::


:: muka2 gembira dpt makanan n dpt tempat::



:: ni la kakak N yg melangsungkan majlis persandingannye aritu...berdebar2 je dlm dada tu::
:: tu die abg2 silat beraksi::
:: pasangan mempelai - semoga berbahagia hingga ke akhir hayat ::
:: kami dan cik N aka cik Nadem yg berbaju biru dan bertudung biru itu ::
:: pelamin tersergam indah ::
tp kan...pengantinnye x bersanding pun...jadinye...
kami pun apa lagi...
take over la kawasan tu...

:: barisan kontinjen yg diketuai oleh akak marlina ::

:: ipah kate ni ala2 wedding impian sbb tema die warna biru katanye ::


:: cik fara yg amek berkat....cik wani mgkn melekat ::

::nak jugak::
:: buat le aksi memasing asalkan bahagia ::

:: semua senyum cepat ::
sementara tggu cik N yg lama sgt menghantar buah hati pengarang jantungnye ke stesen komuter...kami pun amek le peluang buat cam rumah sndiri kan....
dah kalu buat cam rumah sndiri..ni le jadiknye...

:: bahagia dgn aktiviti memasing ::

:: aksi pandang nani ::

:: pose memasing bz dgn keje memasing ::

tggu punya tggu...da abes smua shot bergigam
x smpai2 gak cik N..
GLE BORING X TAU NAK WAT PE....
tp...KALU DAH DINAMAKANNYE PEREMPUAN.....

:: Borink ni..nak watpe eh...?::

:: Hafzan aka mak andam 1 = takpe la biar aku make up korunk r..::
:: cik wani pun tunjuk bakat sbg mak andam 2 ::
:: hasilnye - pilih le memana berkenan ::

:: aksi2 paparazi x berbayar ::
:: antara hasil2 sentuhan mak andam amatur ::
:: dah2 le tu eh....bawak2 le pulang ke pangkal jalan ::
begitulah alkisahnye sabtu kami yg lepas....
tp makanan mmg puas ati...
note to myself : if nak kawen nanti sediakan meja khas utk kwn2, sediakan masa utk amek gmbr2 khas ngn kawan2....kena pilih katering yg sedap cam cik N br org dtg puas ati dan tersenyum riang....
pape pun...final ku nak dekat...mgkn ni entry yg terakhir b4 exam...
till then gudluck le ye rakan2
doakan yg terbaik
jmpa balik lpas2 ni k...

5 comments:

Vanilla Latte said...

hahahah awk mmg minah fotography!
eh lawa baju kurung putih
ke cream tu?

alialalala said...

hahaha...nak wat cmne kan na...
hobi tu...bukan kena bayar pun...

erm, baju tu kaler krim
kat shah alam mall kte beli ready mate...huhu..kte pun suka...bole nmpk slim sket..hahaha

Salsabila said...

bagu2... entry best, jalan cerita menarik... seronok dapat buat hobiku yg satu itu; makan kenduri... hihi

segan ah dgn gmbr2ku, esp. ms nk amek ayam itu... nmpk kegopohan. huhu

nnt sesape nk wat kenduri, jgn lupe jemput daku ye~ :)

alialalala said...

ye..baik..kami tau nani mmg suka pegi kenduri..smpai ke klang naik komuter pun snggp kan nani...

aisyah. said...

1. yes, i pun setuju sangat. ur baju cream tu cantik gila (;

2. meja khas utk kawan? that's an idea

3. korg nak exam dah??? seriously?? I cuti pun xhabis lg, kura2 betul la kami.