CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, August 29, 2008

entry khas sempena final menjelma~

salam and hye smua
lama da x jenguk blog sndiri
duk pegi2 jenguk blog org2 yg update je for d past 1 week
special thanx n cngrts to bloggers2 yg rajen gle update even dlm stdy week ni

yup i now...i kena blaja sepatutnye now
ye la finals in 3 days
wow cepat gle ok masa berlalu

x tau la whether i`ve been trying hard enough or not
tp special thanx especially kat wani n atil yg blaja 2gether2 sepanjang stdy week ni
kalu x sbb dorg i might end up br terkedek2 baca dgn slow n syok sndiri n tertdo if stdy sorg2
n thanx gak r kat akim selaku ahli stdy grup tmbhn...huhu

stdy week ni mmg week plg stress kat smua dak2 medic kat sini
ade yg smpai x nak turun makan
sbb nak stdy kan
of course I AM NOT
nak belaja kan kena ade tenaga banyak
so kena la makan BANYAKKKK
HUHU
arghhh sudeh lama x beriadah dan makan secara sesuka ati
huhu

by the way x mau merepek panjang2...
jgn membazir masa!

so entry ni especially utk smua dak2 medic y nak final start 2sept 2008 ni
gud luck ye kat kte smua
sorry la i tau je i ni mmg ade buat salah
sengaja atau tdk
terkata terbuat tersakitkan ati mana2 pihak
dgn ikhlas hati i mintak maaf k
semoga kte smua dipermudahkan
VISUALIZE...bak kat prof muhaya

n pada smua...memandangkan bulan ramadhan yg da semakin menghampir ni
selamat berpuasa la diucapkan kepada smua umat Islam x kesah la kat msia ke kat luar msia ke tepi msia ke mana2 la eh
smoga kte dpt menjalani ibadah puasa kte dgn sempurna
insyaALLAH

akhir kata, korg smua jaga diri until kte jmpa lagi k
n kat bwh ni ade sket gmbr2 updates utk tatapan mata2 anda smua
u ols take care~


ni gmbr2 last week pegi tupai2 papa belanja toktar,chu n uncle p uncle eju makan
makan x hengat dunia

:: the guys::
:: the ladies ::

:: marsya - i`m gonna miss her ::


:: zahin - isy budak ni tgk tu..rndu die gaks ::

:: fada - adik kesayangan? haaha ::



:: zaheen marsya ::


:: zahin mukhriz ::

:: kakak n adik do ur funny faces now ::

:: i`m gonna missed all of them -they r goin back to oman 2morow ; didn`t spend much time with them dis tyme =( ::


by the way ni plak lpas lunch di salah satu ari stdy week ni
tetibe tnpa di plan kami ke encik baskin
makan icecream
heaven~

:: akim mmh da x saba2...roy dgn gaya die ::


:: yummylicious::



:: kami yg gembira dan puas ati mkn eskrem ::

ok u ols take care

syg smua~

4 comments:

FaNa said...

haha..akhirnya ko update gak..good luck lala.. kenapala aku ya makin malas nk study ni..waduh2

iRma IzZaTi said...

lalalala!!!! nak eskrem tuuuu!!!! waaaa~~~sedapnyeerrr~~~ gud luck hun!!

alialalala said...

huhu....
fana...tggu pas exam aku akan kembali bergiat aktif
hahaha

irm....eskremmmm mmg sedappppppppp

mYshah said...

ho2~ apakah? aku tertinggal entry nih? cis cis cis, maaf2... heee..

wah sedapnye baskin robin... aku pon xpasti pernah mkn ke x baskin robin ni~ hehe2