CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, October 30, 2009

sebelum oktober melabuhkan tirainya~

kan itu hari ade cakap sy suka bulan oktober kan
tp bulan oktober tnggal satu hari je lagi
ish2...sedey sket...
sbb tahun depan pnya oktober umor sy akan bertambah setahun lagi
maksudnye
makin hampir saya dgn kematian..
mati itu pasti ye kawan2 (tazkirah mode sekjap)

anyway
tahun ni tetap special juga
dgn kadar yg tersendiri
smbutan birthday disambut dgn sederhana

smbutan pertama
surprised advance birthday party
ini sgt lawak
sbb mmg btul2 x sangka
mula2 sy sibuk2 menyambut bday kak pah secara surprised
skali sy yg terkena
huhu
excited nyanyi2 lagu bday lg skali
rupa2nya utk diri sndiri
hehe
anyway thanx kawan2




:: "birthday i ke?? " ::

:: kezutan okay ::

:: 1 week to 23 years old ::

:: make a wish and blow d candles ::

:: antara mereka2 yg terlibat ::

2nd birthday celebration
kali ni menyambutnye bersama2 abg ched
huhu
smpena kami yg menyambut birthday hari yg sama
abg ched telah membelanja saya berkaraoke d kotak merah
time kaseh pd adan n wani yg sudi memeriahkan suasana
tq adan for d cake



:: saya yg berumur 23 tahun ::
:: dgn abg ched..hehe ::
:: happy ::
3rd celebration dgn family ku
da x larat makan kek
tp kali ni celeb8 2 days later
sempena bday fada aka adik ku
small n sweet celebration at balee@13


:: i am 23 and 2 days old ::
:: cinta hati saya ::
:: lama gle nak lunaskan hutang bday mkck sorg ni ::
:: japanese cherry blossom - body shop ::


:: aqua lily - body shop ::
:: frame - study group ::
:: purse - guess ::
:: 23 years and 13 day years old ::

so apa yg telah sy achieve stakat berusia 23 tahun ini??

:: :: saya sekarang final year medical student yg sedang struggle utk menempuhi profesional exam x lama lagi. mudah2an saya akan lulus dgn cemerlang

:: :: saya masih single, belum dirisik, belum bertunang, tgh cari simpang mana nak masuk....pusing2 roundabout...tapi masih cari2 juga mana tau ade simpang lain..hehe

:: :: saya masih belum betul2 belajar memasak...saya akan belajar sebelum usia sy bertambah tahun depan

:: :: saya masih belum kurus2 lagi..cubaan mengurus dulu hanya berjaya sekejap sahaja...harus kembali berusaha sbb baju2 sy sudah tak muat dan saya mencari baju2 lama kembali...xde mood nak shopping baju baru

:: :: saya perlu mempertingkatkan ilmu agama dan hubungan saya dgn Maha Pencipta saya...banyak ketinggalan...ade sesiapa bole bantu?

:: :: saya perlu kurangkan bercakap kuat, ketawa kuat, sila jaga adab sopan..ramai yg memerhati diluar sana...people will judge even they say they dont~

:: :: saya mau menjadi seorang yg happy, dalam masa yg sama empathy dan disayangi~

ps: mau ambik kesempatan ucapkana jutaan terima kasih utk smua birthday wish baik dr cara phone call, sms, fb, friendster, face-2-face, hadiah2...anda smua mmg best...syg sgt. muah2

4 comments:

FaNa said...

cantikla my new shoes..cantik gak purse guess tu..huhu

NUR ASYHARINA MOHAMMED SABRI said...

awwww cantiknye purse..kite pon nk bg hadiah meaningful sket kat awk this yr..no more shopping merepek for me! nk beli benda yg bagus! :D

ps: eyyy xpnah pakai pon kemeja kita kasih..ok x baju tu?

alialalala said...

fana - iyeeeeeeeeeeeeee...cantik purse tu...sexy kasut ko...huhu..time kasehhhh

ina - cantik kan purse tu....da lama mmg teringin nak purse yg elok...hehe...weeeeeee...yeay..hadiah bermakna...ina awk pnya baju tu ok...tp kte da gemuk...x muat nak pakai lg skang..pakai nmpk perut lipat2...haha

aisyah said...

i got a watch, and some soap! haha..

I love birthdays!