CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, November 9, 2009

emo

sila la emo sorang2 ye
sy x de kekuatan mahu melayan anda
bukan sahaja anda
ye anda itu juga
emo2
emo2
sila maen emosi jauh2

sy byk lg benda nak pk
skarang ni da besar
org da xde nak pujuk2 ni
huhu
sakit hati ubati sndiri
sape suro cari penyakit sndiri

ish2...
fairuz alia
dalam dunia ni kan....
ye2 sy tau...tp sy ttp geram gak....
dah lega sket da luah

saya mau esok terus gembira, ceria dan produktif

ps: dgr2 nama saya x dpt utk mock exam tu..x tau nak rasa ape...tp esok kena check blk...

7 comments:

aisyah said...

herm,

smlm saya emo. sbb saya emo nak mati, exam, drama dan elektrik. hadoi.

so smlm saya emo.

tp saya cuba utk tidak menunjukkannya :P

so baca ur post. betul, kita dah tua. (two digits, 11+11+1 <--- wow!) so kita kena pandai handle stress kan kan? hehe

luahan yg agak pedas if i was the recipient. but as a reminder kepada org yg xterlibat (read:me)

ps- rajin nya updates.

alialalala said...

hahaha...
ye geram aritu
x bole ckp kat org
jd sy tules dlm tempat meluahkan perasaan ini
huhu
its a reminder 4 myself too
hehe

ps: malas stdy tu la akibatnye rajen update

FaNa said...

sian ko.. sume org pon nk cerita masalah kat ko.. nk emo kat ko.. huhu..

btol2..org2 emo ni baik kita jauh2.. menyakitkan jiwa aje..huhu

alialalala said...

aku x kesah pun dgr org bercerita
cuma aku penat melayan org yg emo
bg aura2 x best kat aku
teraffected life aku
huuhu
tp still aku pun akan ade hari yg aku emo
huhu
sbnarnye ble aku tules blog ni pun aku ngah emo
haha

z_AtiL said...

ops~
baru perasan entry ini!!!
hahaha...
tak larat aku!

alialalala said...

hahaha
aritu tyme geram
skang da ok sket
tp jgn bg aura
haha
nnt lala ngamoks
haha
sengalll

Anonymous said...

kenapa anda nak emo bila si dia emo? mesti dia seorg yg rapat dgn anda sebab tu anda terasa keemoan dia. kalau dia rapat dgn anda, kenapa sebagai kawan, anda tak cuba utk ambil tahu masalah yg belenggu dia? tepuk dada tanya selera