CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, May 18, 2009

nota stdy group

mlm ni nekad gak nak siapkan notes stdy grup
sudah ade rasa berslaah dan segan
asek x siap2
huhu

ntah ape yg dibz kan sgt
owh ye
lately ssm agak bz
weekend masa ku mmg la berehat2 dan beronggeng2 dan terkinja2

sepatutnye kena menyiapkan nota arrythmias itu tp mcm byk n perlu menerangkan ecg
memerlukan tenaga yg byk
jd asek mengelak utk menyiapkannye

jd mlm ni amek keputusan utk buat gak notes tp
buat sal migraine
huhu
mentang2 ssm pasal migraine

oh td after stdy grup bersemngat da baca2
tp kul 12 camtu ngantuk
jd tertdo smpai jam 1pg lebey kurang

kini berjaga utk siapkan notes
smoga notes ini siap

oh esk kena g tnya2 pasal poster ssm
perlu diprint
urm
kdg2 rasa rugi sy x blaja pasal teknologi2 ni
mcm kebongokan saje hal2 teknologi dan komputer2 ni

ape je yg sy tau
makan makanan sedap saje
hhuu

ok sy da merepek

becakap sal makanan
td malam dijemput dinner di rumah fana
thanx pada fana belanja makan
oh fana masak kari ayam sayur dan telur yg sgt sedap
ramai yg join
licin abes smuanye

sgt seronok perasaan makan beramai2
dan makan masakan yg dimasak dgn penuh kasih syg dan keikhlasan mmg rasa kesedapannye

smalam shahfazly itu masak ayam masak lemak cili api
juga mmg mengancam
entah bile masanye sy plak mahu menunjuk bkat terpendam
hahaa
terpendam la sgt
ok slahkan ketiadaan alatan memasak d rumah ni...

suda2
cik fairuz sila kembali membuat nota
kawan2 suda tdo
brangkali ade yg menelaah
tp x pasti menelaah buku atau facebook saje
huhu

saya x saba ssm nak abes next week
cepat la abes kasi tenang jiwa
huhu

ps: sila buat soalan MEQI ppd tu ye...jangan lupa...

7 comments:

FaNa said...

haha lala..aku org pertama lg... cane nih??? adakah aku peminat misteri ko... huhu


dh siap notes tu blom??? tido ye kak pas chat ngan aku smlm..huhu

naim_yaakob said...

eheh
sy kan alia.
selalu mintak supaya ssm jgn abes
sbb mase ssm nie santai sgt2

memang kite ade keje nak wat
tapi jadual tu tak ketat sgt

and i am not sure wether i am well-prepared for the clinical posting nnti..huhu :(

alialalala said...

fana - oppss...baru aku tau...aku x tau plak ko peminat misteri aku rupanye...da siap notes tu..huhu,,buat sal migraine je...heheh...aku tdo smlam..betahan kejap je...ngantuk..pastu berjaga smula smpai kul 3

naim - erm mmg la..tp kalu terlampau santai akan menyebabkan sy betambah la malas nak start clinical yrs...dah cukup cuti 2 bulan plus 2 bulan lg tyme ssm ni naim..masa utk bekerja...ayuh bangkit!

Nadiah :) said...

da siap lom nota tu lala?

hee..:P

alialalala said...

dah2
nak present malam neh dem
bersemangat neh

mYshah said...

owh then pas present. aku nampak status yg gumbira kat ym ko

^^

lala nanti bile bakat terpendam tu di-unleashed-kan hulur2 la kat sini sket ek. huuhu.

alialalala said...

insyaAllah shah
ble sude yakin
huhu