CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, April 26, 2009

tumpang lalu..amek perhatian 3 minit boleh?

salam,
korg smua sihat?
cmne weekend?
ok2?

sy punya ok je
lebey2 lg dgn kehadiran JPA
alhamdulillah
tenang sket diri x yah da susahkan parents nak kena minta duit dorg
sian mama papa da byk kena susahkan oleh anak pompuan dorg smua ni kan
yela xde duit kena la mntk kat dorg x kan nk mntk kat korg lak kan...
pape pun..kehadiran jpa ni mmg memberi SINAR br la
huhu

yg mana wishlist2 yg tersusun tu
saba ye
anda smua akan dipertimbangkan mengikut kepentingan
huhu..tp td sempat soping gak sket
ade sale kecil2an

dan besar2an METROJAYA WEARHOUSE SALE up to 70% kat stadium melawati shah alam mula 10am - 7.30pm (esk 26 april 2009 last day)
kepada permpuan2 ade crocs sale 40% hhuhu...
pada ibu2 ade pinggan mangkuk belanga juga sale
pada abg2 pkck2 anda bole beli comforter, bantal, boxer baru..huhu
(oh sy x dpt komisen pape pun neh)
sila jgn bwk anak kecik ye..keadaan sesak sian mereka2

ade satu lg pengumuman
sahabat saye saudara naim minta tlg smpaikan promosi program di bawah ni
sape2 yg ade kelapangan bole la turut serta
or tlg2 promote kan ye
ni terbuka kepada org luar pun bole kan en naim?
sila2 ye..jemput2
jgn malu2


"KONVENSYEN BERAKHIRNYA AGENDA ZIONIS"
Satu konvensyen akan diadakan di PWTC yang membahaskan tentang agenda yahudi zionis antarabangsa.

Pengangkutan (utk stdnt2 ukm) disediakan.
Bayaran utk makanan cume RM10
Jom ramai2 join!




p/s : di bawah ni msg dr pemilik blog

Saya mintak jasa baik kalian yang membaca entry ini..
dan mempunyai blog sendiri..
tolong copy dan promosi program ini di blog kalian.
permintaan dari hati.
kalau tak dpt pegi, tolong promosikan pun jadi la.
blog saye tidak sepopular blog saudara-saudari..
manfaatkan kemampuan saudara-saudari yang hebat itu..
untuk secebis kebaikan dan pahala.

mudah2an Allah membalas jasa baik anda semua.
terime kasih.

p/s: sekali sekali kite kene keluar daripada kesibukan dunia kite yang sempit ini dan melihat agenda yang lebih besar. jom kawan2!



ok u ols...take care smua~


7 comments:

FaNa said...

saya pon suka jpa..huhu..

aku nk g warehouse sale tu jap agi..huhu..

nanti aku btau aku beli ape

naim_yaakob said...

pergh..
effective sunggoh awk alia
dah upload pagi td

mekasih2
moga diganjarkan dgn sbaik2 ganjaran
aminnn

thanx
p/s: sy pon nak pegi la stadium tu.ngeh3

alialalala said...

fana - huhu..xpe2 fana x dpt g warehouse dpt g mid kan? blog kan ape ko beli

naim - sy bese la efisen...huhu..mudah2an. insyaAllah. nak p stadium kena sedia mental fizikal. nak menempuh org2 yg gila soping

Nadiah :) said...

sy x shopping lagi..

huk3..

;P

alialalala said...

wah bgsnye kamu nadem
betahan2
tggu en abg syg eh

wanirani said...

dah lame x melawat blog ko. kerana ade sesuatu yang menakotkan aku di sini. setiap kali melawat sini, akan kena tarik nafas panjang2 dan dalam2. huhu~~

aku bershopping dengan besnye di metrojaya warehouse sale itu!!!!

alialalala said...

hahahaha...
tarik nafas panjang2??
huhu
xpe2 jgn smpai berhenti bernafas sudey
ngeh2

erm, ye ko mmg soping x hengat