CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, September 28, 2008

pulang raya~

:: me wit lie ::
:: early raya pic wit lie::



assalammualaikum u ols


sure korg skang tgh dlm mood bercuti


dok pk2 sal nak raya


ade yg sibuk2 kemas umah, susun2 kuih raya, packing2 nak blk kg kan?





well wateva korg nye persiapan raya


hopefully smua enjoy la ek


yg mana balik kg tu


have a safe journey





as for me...now tgh siap2 masuk kan bag dlm kete


in about an hour da nak gerak balik JB


ktorg blk n nak ronda2 kat Angsana n a few shopping complex spot kat JB


huhu


saje je nak dpt feel raya


esk br blk ke Kulai





erm, taun ni raya x tau mcm mana rasanye


dengan pemergian arwah nenda belah papa


x tau lagi macam mana


tp on 1st raya akan buat kenduri tahlil sket


semoga roh arwah akan dirahmati...insyaAllah





raya taun ni pun 1st tyme ktorg akan beraya without my adik kesayangan lie


he will celebrating his raya in moscow


mama da start sedey2 r...


huhu....


tp smalam da berwebcam da ngn lie


die da nampak gemuk n rmbut panjang


taun ni ktorg akan beraya depan laptop le nmpk gayanye


smlm br beli webcam semata2 nak berwebcam ngn lie raya nnt


siap beli broadband lagik


senanng nak bwk blk kg


hehehe....





raya ke2 insyaallah ktorg akan gerak balik ke pekan


n raya ke3 balik ke beserah plak


insyaALLAH raya ke-4 da blk kl smula


semoga perjalanan pergi dan balik kami selamat


apa2 pun


happy raya u ols~





i x buat open house rasanye


tp if nak dtg


umah ni sentiasa terbuka





n btw, i mmg ternanti2 kehadiran bulan oktober ni


hehehe...


kenapa ek?


ade sesape tau ke?


biarla rahsia dulu....


when it comes i shall tell





ok people...tc


have fun


muah2

7 comments:

FaNa said...

selamat hari raya lala...

XD said...

slmt hari raye lala!!
waiting for october?i think i know the reason!is it sumwhere in the middle of october?hehehe...

alialalala said...

fana - u 2 ~

xd - yeah....dats y u r my 'bapak'
jgn lupers~

MiLuViA said...

eleh eleh eleh
oktober mesti besday la tu.
eleh eleh eleh

selamat hari ry..

alialalala said...

miluvia - hahaha...ala...mcm awk suka SEPTEMBER r

mYshah said...

heeehe. aku mcm da terlmbat je, tp xpe nak bg commment gak :P

camat ari raya lala~ owh oktobor...dun woory, kat desktop aku ader list bestday 1 batch :) smoga besday nanti jadi besday yg best untuk kamu~ heehe

alialalala said...

tq shah
wpun lambat
hopefully shah
hopefully~